Звернення редакції «Social Transformation Sentinel» з приводу річниці видання журналу

Звернення редакції «Social Transformation Sentinel» з приводу річниці видання журналу
Шановні друзі, читачі і колеги,

Редакція міждисциплінарного науково-популярного журналу «Social Transformation Sentinel» вітає своїх читачів, співробітників, авторів та всіх небайдужих до нашої діяльності з річницею журналу, прийдешніми святами та бажає всім цікавого

Результати року нашої роботи дозволяють дійти висновку, що закладено сталі засади для подальшої діяльності: було видано чотири номери, які містять півтора десятки статей обсягом більше 200 сторінок; почала формуватися аудиторія, яка наразі складається не тільки з вітчизняних читачів, але і з Австралії, Ірану, Канади, Молдови, Німеччини, Румунії, РФ, США, Туреччини, та інших країн. Ці результати дозволяють нам і надалі рухатися в обраному напрямі.

Користуючись нагодою, редакція запрошує до співпраці авторів – усіх, хто цікавиться питаннями соціальних наук: громадських активістів, журналістів, письменників, науковців, - які готові поділитися своєю думкою і висловити свою позицію з питань: 

  • Ідентичність та конфлікти,
  • Комунікації, реагування на кризи та проблеми управління складними системами,
  • зи та проблеми управління складними системами,
  • Радикалізм, екстремізм, тероризм і кібертероризм,

Що відносяться до галузей: 

  • Кризова, соціальна та культурна антропологія,
  • Соціальна психологія
  • Політичні науки
  • Наука про дані, інформатика.

Ми будемо раді побачити ґрунтовні аналітичні думки з приводу поточних і минулих подій, описи досліджень, огляди та анонси цікавих книжок і статей, дискусійні матеріали, а також ми розглянемо можливість публікації мистецьких матеріалів, які віддзеркалюють соціальний контекст. 

Social Transformation Sentinel — це щоквартальне видання, яке видається вже рік, і є оглядом актуальних думок про поточні соціальні трансформації з точки зору кризової антропології, соціальної психології, культури, політики та аналізу конфліктів.  

Місією Social Transformation Sentinel є сприяння підвищенню стійкості спільнот через полегшення розуміння складних глобальних проблем у різноманітному багаторівневому локальному контексті. Ми прагнемо розповсюджувати актуальні знання і таким чином підвищувати обізнаність нашої аудиторії, щоб спільноти могли приймати більш обґрунтовані рішення та оптимальним використовувати соціальні ресурси. При цьому ми прагнемо залишатися незалежними та неупередженими – як по відношенню до наявних політичних гравців, так і стосовно галузевих квазі-наукових догм і кліше.

Аудиторія Social Transformation Sentinel – це різноманітні соціальні групи та спільноти, які переживають поточні трансформації, вразливі до конфліктів та насильства спільноти з глибокими постімперськими травмами. Social Transformation Sentinel видає текст українською, англійською та російською мовами.

Social Transformation Sentinel видається Social Transformation Group, незалежною аналітичною групою, яка підтримує міждисциплінарні та міжсекторальні дослідження в галузі соціальної та культурної антропології та соціальної психології, має намір сформувати стійкий зворотний зв'язок та індивідуальну відповідь на кризові загрози в динамічному соціальному середовищі.

 

Шановні друзі та колеги, ми чекаємо на ваші матеріали. Потенційні автори, які мають бажання долучитися до діяльності Social Transformation Sentinel, можуть надсилати свої рукописи на адресу головного редактора: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Більше інформації можна знайти на сторінці журналу: https://stgroup.in.ua/index.php/en/sentinel